U neposrednom dodiru s prirodom, u sklopu hotela „Risnjak“ u Delnicama nalazi se mjesto za opuštanje "Balans" - snaga uma i ljepota tijela.

Mjesto za odmor uma i tijela. Mjesto dobrih osjećaja i zdravog življenja, mjesto gdje sklad prirode unosi mir u vaš duh i opuštanje u vaše tijelo.
Objedinjujemo sadržaje za postizanje sklada vaše unutarnje i vanjske ljepote kroz programe za njegu lica i tijela, masaže, programe tjelovježbe i relaksacije, rekreativne i edukativne aktivnosti s ciljem postizanja zadovoljstva i harmonije.

Balans je prirodno stanje čovjeka i temelj za sretan život, a tome svi težimo. Živjeti uravnoteženo znači biti svjestan sebe na svim razinama - tjelesno, emocionalno, duhovno i mentalno, osluškivati svoje želje i potrebe te djelovati u skladu sa svojim izvorom.
Da bi se to postiglo, potrebno je pronaći vremena za sebe. Tek kada smo u balansu sa sobom, možemo ostvariti sklad u odnosu s drugim ljudima, biti ispunjeni i inspirativni, posvećeni i odgovorni za vlastiti život.
U našem centru upravo tome težimo - omogućiti vam da osluhnete sebe, svoje potrebe i težnje, vlastite mogućnosti i ciljeve, pronađete svoj mir, svoj životni balans.
To je naš cilj!

Pokrenite promjene

Imate pitanja za nas?

Tražite dodatne informacije?Newsletter

Predahnite od rutine, obaveza, stresa, donesite odluku i pokrenite željene pozitivne promjene. Mogućnosti su velike, a izbor je na vama!